kattenoppas
kattenoppas
Kattenoppas Drenthe

Kattenoppas Jobo Roden
Kunt u tijdelijk niet voor uw katten zorgen neem dan vrijblijvend contact met mij op kattenoppas JoBo neemt de zorg graag van u over. Geen stress voor u of uw kat betreft vervoer e.d. , ze kunnen lekker in hun eigen huisje blijven. Ook zorg ik voor de post, plantjes e.d. Ik woon in de kop van Drenthe op de grens van Friesland en Groningen.

Kattenoppas Cathappy Roden
Neem contact op met Kattenoppas CAT HAPPY te Roden als u (tijdelijk) oppas zoekt voor uw kat(ten)! CAT HAPPY rijdt graag overal naar toe maar richt zich vooral op een straal van ongeveer 15km rondom Roden. Met alle plezier komt CAT HAPPY 1 of 2 keer per dag bij u thuis om uw kat(ten) en daarbij eventuele andere kleine huisdieren te verzorgen. Zo blijven ze lekker in hun eigen vertrouwde omgeving en wordt uw huis ook nog een beetje in de gaten gehouden!

Kattenoppas Pas op de Poes Sleen
Pas op de Poes is de oppasdienst aan huis voor katten en andere kleine huisdieren. Wij komen bij u aan huis voor de verzorging van uw huisdier, tijdens uw vakantie, werk of een weekendje weg. Dus geen stress voor uw huisdier (en baasje) bij het wegbrengen, de dieren blijven in hun eigen vertrouwde omgeving. Wij bieden zo een alternatief voor het gangbare pension. Wij regelen de complete zorg voor uw dieren, o.a. eten, drinken, verblijf schoonhouden en de nodige aandacht voor uw huisdier. Ons werkgebied is Aalden, Emmen, Sleen, Gees, Meppen, Oosterhesselen, Wachtum, Dalen, Veenoord, Gees, Zweeloo, Klijndijk en Weerdinge.

kattenoppas vinden kattenoppas zoeken
Website by: Takeo