kattenoppas
kattenoppas
Kattenoppas Almere en Flevoland

Kattenoppas Almere
Kattenoppas Almere is een professionele en liefdevolle kattenoppas aan huis in Almere. Kattenoppas Almere verzorgt uw kat in zijn eigen omgeving. Wij regelen de totale zorg van uw katten, o.a. eten,drinken,verblijf schoonhouden, maar ook het toedienen van medicatie en het spuiten van insuline. Belangrijk vinden wij de persoonlijke aandacht voor uw dier, vandaar dat wij standaard met ze spelen, knuffelen of lekker bij ze zijn. Dus zoekt u een goede en ervaren kattenoppas, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Kattenoppas Nobelhorst Almere
Kattenoppas Nobelhorst is het adres in Almere om uw katten in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen tijdens uw afwezigheid. Ik verzorg graag uw katten als u woonachtig bent in Almere Buiten, Almere Haven, Tussen de Vaarten en Almere Hout, inclusief Nobelhorst voor een langere of kortere periode als u dit niet zelf kunt doen.

Kattenoppas Poezelige Vrienden Almere
Speciaal voor katers en poezen. Ook voor huisvrienden van uw Poezelige Vriend in Almere en het Gooi. Het welzijn van uw huisdier staat voor Poezelige Vrienden op de eerste plaats. Katten zijn solitaire dieren en hierdoor kan het lijken dat je een kat gemakkelijk alleen kunt laten maar ze zijn ook erg sociaal! Je zal het misschien niet bij alle katten zo merken maar de routine waaraan ze gewend zijn vindt een kat prettig. Een dierenoppas aan huis is dus ideaal voor de kat. Samen met Poezelige Vrienden spreekt u af in hoeverre er wat van die routine kan worden overgenomen en komen we samen tot een passende begeleiding aan huis. Zo kunt u zorgeloos van huis en is de kat tevreden!

Kattenoppas PasOpPoes Almere
Zoekt u een betrouwbare en professionele oppas voor uw kat of gekooid huisdier? Denk dan eens aan PasOpPoes! Tijdens uw afwezigheid kom ik bij u aan huis, zodat uw huisdier in zijn vertrouwde omgeving kan blijven. Ik geef de planten water, haal een stofzuiger door het huis, zet de vuilnisbak aan de straat, haal de brievenbus leeg en zorg ervoor dat uw huis een 'bewoonde' indruk maakt. Natuurlijk geef ik uw dier ook de nodige aandacht, en dit alles voor een scherpe prijs. Ik lever mijn service in geheel Almere

Wens Oppas Almere
Wens Oppas Almere is de oppasdienst aan huis voor katten, vogels en kleine knaagdieren. Wij komen bij u aan huis voor de verzorging van uw huisdier, tijdens uw vakantie, werk of een weekendje weg. Dus geen stress voor uw huisdier (en baasje) bij het wegbrengen, de dieren blijven in hun eigen vertrouwde omgeving. Wens Oppas Almere regelt de complete zorg voor uw dieren, o.a. eten, drinken, verblijf schoonhouden, maar ook voor het toedienen van insuline en medicijnen, kunt u bij ons terecht. Belangrijk is de persoonlijke aandacht voor uw dier, hun standaard is dan ook dat we lekker met ze spelen en kroelen of gewoon even bij ze zijn. In ieder geval veel aandacht!

Kattenoppas Purrfect Solution Almere
Purrfect Solution Gaat u op vakantie of wilt u, om welke reden dan ook, uw kat niet alleen en onverzorgd achterlaten of uit hun vertrouwde omgeving weghalen? Maak dan gebruik van Purrfect Solution en ik zorg ervoor dat uw huisdier de nodige aandacht en verzorging krijgt!

Doris Daycare Lelystad
Huisdieren kunnen soms het beste worden verzorgd in hun eigen omgeving. Daarom regelt Doris Daycare ook de verzorging van uw huisdier bij u thuis! Dit houdt in dat uw huisdieren naar gelang de afspraak een of twee maal per dag worden verzorgd. Natuurlijk krijgt ieder dier die dat wenst persoonlijke aandacht. Indien nodig zal ook de toediening van medicatie worden verzorgd. De service geldt voor alle voorkomende huisdieren zoals katten, knaagdieren, vissen, vogels etc.

kattenoppas Lelystad
KATTENOPPAS LELYSTAD is een professionele en betrouwbare oppasservice! Bent u een dag, weekend, week of langer van huis en wilt u uw katten niet in een pension achterlaten? Dan is KATTENOPPAS LELYSTAD uw oplossing!!

kattenoppas vinden kattenoppas zoeken
Website by: Takeo