kattenoppas
kattenoppas
Kattenoppas Almere en Flevoland

Huisdierenservice Almere
Van onze dierbare viervoeters ontvangen we veel plezier en liefde, maar soms zorgen ze ook voor hoofdbrekers als we bijvoorbeeld met vakantie gaan. Want wie zorgt ervoor, waar, hoe vaak en wanneer? Is het wel betrouwbaar, gebeurd er niks met het lieve dier? Daarvoor is nu een oplossing! Wij zorgen voor uw kat. Bij u thuis zorgen wij ervoor dat uw lieveling aandacht, eten en verzorging krijgt zodat hij/zij in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven en zich prettig zal voelen tijdens uw afwezigheid. Als we er dan toch zijn, dan kunnen we meteen de plantjes verzorgen, de kliko aan de straat zetten en de post opruimen.

Wens Oppas Almere
Wens Oppas Almere is de oppasdienst aan huis voor katten, vogels en kleine knaagdieren. Wij komen bij u aan huis voor de verzorging van uw huisdier, tijdens uw vakantie, werk of een weekendje weg. Dus geen stress voor uw huisdier (en baasje) bij het wegbrengen, de dieren blijven in hun eigen vertrouwde omgeving. Wens Oppas Almere regelt de complete zorg voor uw dieren, o.a. eten, drinken, verblijf schoonhouden, maar ook voor het toedienen van insuline en medicijnen, kunt u bij ons terecht. Belangrijk is de persoonlijke aandacht voor uw dier, hun standaard is dan ook dat we lekker met ze spelen en kroelen of gewoon even bij ze zijn. In ieder geval veel aandacht!

kattenoppas Lelystad
KATTENOPPAS LELYSTAD is een professionele en betrouwbare oppasservice! Bent u een dag, weekend, week of langer van huis en wilt u uw katten niet in een pension achterlaten? Dan is KATTENOPPAS LELYSTAD uw oplossing!!

Kattenoppas Nobelhorst Almere
Kattenoppas Nobelhorst is het adres in Almere om uw katten in hun eigen vertrouwde omgeving te verzorgen tijdens uw afwezigheid. Ik verzorg graag uw katten als u woonachtig bent in Almere Buiten, Almere Haven, Tussen de Vaarten en Almere Hout, inclusief Nobelhorst voor een langere of kortere periode als u dit niet zelf kunt doen.

Doris Daycare Lelystad
Huisdieren kunnen soms het beste worden verzorgd in hun eigen omgeving. Daarom regelt Doris Daycare ook de verzorging van uw huisdier bij u thuis! Dit houdt in dat uw huisdieren naar gelang de afspraak een of twee maal per dag worden verzorgd. Natuurlijk krijgt ieder dier die dat wenst persoonlijke aandacht. Indien nodig zal ook de toediening van medicatie worden verzorgd. De service geldt voor alle voorkomende huisdieren zoals katten, knaagdieren, vissen, vogels etc.

Kattenoppas Perfecte Kat Almere
PerfecteKat.nl, kattentrimster en oppas aan huis in Almere, Lelystad en 't Gooi. Katten leven graag in hun eigen vertrouwde omgeving, ze kennen immers het huis en voelen zich hier prettig. Wat is er fijner dan wanneer jij niet thuis bent, je kat in zijn/haar eigen huis onbezorgd laten verzorgen door iemand die ervaring heeft met uw geliefde dier? Jij hoeft je nergens druk om te maken en komt ook nog eens in een gestofzuigd huis thuis. Ik bied ook de mogelijkheid om de kat te trimmen tijdens jouw afwezigheid tegen een gereduceerd tarief.

Wens Oppas Lelystad
Wens Oppas Lelystad is de oppasdienst aan huis voor katten, vogels en kleine knaagdieren. Wij komen bij u aan huis voor de verzorging van uw huisdier, tijdens uw vakantie, werk of een weekendje weg. Dus geen stress voor uw huisdier (en baasje) bij het wegbrengen, de dieren blijven in hun eigen vertrouwde omgeving. Wens Oppas Lelystad regelt de complete zorg voor uw dieren, o.a. eten, drinken, verblijf schoonhouden, maar ook voor het toedienen van insuline en medicijnen, kunt u bij ons terecht. Belangrijk is de persoonlijke aandacht voor uw dier, onze standaard is dan ook dat we lekker met ze spelen en kroelen of gewoon even bij ze zijn. In ieder geval veel aandacht!

Kattenoppas PasOpPoes Almere
Zoekt u een betrouwbare en professionele oppas voor uw kat of gekooid huisdier? Denk dan eens aan PasOpPoes! Tijdens uw afwezigheid kom ik bij u aan huis, zodat uw huisdier in zijn vertrouwde omgeving kan blijven. Ik geef de planten water, haal een stofzuiger door het huis, zet de vuilnisbak aan de straat, haal de brievenbus leeg en zorg ervoor dat uw huis een 'bewoonde' indruk maakt. Natuurlijk geef ik uw dier ook de nodige aandacht, en dit alles voor een scherpe prijs. Ik lever mijn service in geheel Almere

kattenoppas vinden kattenoppas zoeken
Website by: Takeo