kattenoppas
kattenoppas
Kattenoppas Groningen

The Cat Nanny Hellen Eelderwolde
Verzorging van katten en eventueel andere (huis)dieren bij u thuis. Omgeving Eelderwolde/Groningen e.o.

Kattenoppas Jobo Roden
Kunt u tijdelijk niet voor uw katten zorgen neem dan vrijblijvend contact met mij op kattenoppas JoBo neemt de zorg graag van u over. Geen stress voor u of uw kat betreft vervoer e.d. , ze kunnen lekker in hun eigen huisje blijven. Ook zorg ik voor de post, plantjes e.d. Ik woon in de kop van Drenthe op de grens van Friesland en Groningen.

Kattenoppas Professor Doerak
Wilt u een weekendje weg, een keertje wat langer op vakantie of zijn er andere omstandigheden waardoor u even niet voor uw kat(ten) kunt zorgen in Groningen? Dan is een kattenoppas die bij u thuis komt een prima oplossing! Kattenoppas Professor Doerak is ontstaan als gevolg van het succes van Professor Doerak, de universiteitskat van de Rijksuniversiteit Groningen. De liefdevolle verzorging van deze kat door zijn personeel Sandra & Ekko zorgde ervoor dat zij steeds vaker benaderd werden door mensen uit Groningen die een betrouwbare kattenoppas zochten.

Kattenoppas Poesmiauw Hoogezand-Sappemeer
Ik verzorg uw kat thuis in zijn/haar vertrouwde omgeving tijdens uw afwezigheid (vakanties, weekends etc).

Kattenoppas Van Hoes Oet
Omdat Van Hoes Oet het belangrijk vind om vanuit de behoeftes van het dier te kijken is de zorg, aan huis, voor uw kat(ten) dan ook in de meeste gevallen het meest passend. Het dier is thuis, in zijn eigen vertrouwde omgeving en wordt daar verzorgd met zijn eigen spullen. Wat resulteert in een kat wat zich vaak prettiger voelt. Wij verzorgen ook uw eventuele andere huisdieren zoals konijnen etc.

Kattenoppas Poesoppas Groningen
U kunt met een gerust hart op vakantie gaan in de wetenschap dat uw kat goed verzorgd en met aandacht omringd achter blijft. Het grote voordeel van Poesoppas is dat uw kat gewoon in zijn vertrouwde omgeving kan blijven, terwijl u tijdelijk van huis bent. Dit scheelt een hoop stress voor uw huisdier. Daarnaast krijgt uw kat de persoonlijke aandacht die hij verdient van een echte dierenliefhebster.

Oppas Voor de Poes Groningen
Sinds 2005 is "VOOR DE POES" een vertrouwde en welbekende oppasservice aan huis voor katten en andere kleine huisdieren in de stad Groningen. Ons gebied is inmiddels uitgebreid. We komen nu naast binnen een straal van 20 kilometer buiten de stad Groningen in een aantal plaatsen in Drenthe, zoals Assen, om ook daar de katten liefdevol te verzorgen.

kattenoppas vinden kattenoppas zoeken
Website by: Takeo