kattenoppas
kattenoppas
Kattenoppas Limburg

B Loves Cats Eijsden
Een lieve goede oppas in eigen omgeving van de kat tijdens uw afwezigheid Een weekendje weg ? Op dienstreis ? Moet u geopereerd worden en in het ziekenhuis blijven ? Gaat u op vakantie ? Woont u in Eijsden of Maastricht ? Een kat is het liefst in zijn eigen omgeving. Hem/haar ergens brengen, bijvoorbeeld naar een pension, kan behoorlijk stressvol zijn. Geen nood, ik ben er voor uw kleine viervoeter om tijdens deze periode voor hem/haar te zorgen. Gewoon bij u thuis ! Zoals de kat het gewend is. Ik zorg dat ze dagelijks hun eigen eten en genoeg aandacht krijgen. Daarnaast kijk ik of alles nog schoon is en doe ik de dingen die we met elkaar afgesproken hebben. In overleg kunnen we afspreken wat ik voor u kan betekenen buiten de verzorging van uw kat(ten), denk bijvoorbeeld aan de post, de groene/grijze bak buiten zetten en planten water geven, rolluiken omhoog of omlaag doen, gordijnen open/dicht e.d.. Niemand weet dat u weg bent en u komt met een gerust hart thuis.

Cassandra's Allround Animal Service Roermond
Wat leuk, u hebt vakantieplannen! Zo kunt u lekker ontspannen in de tijd dat u weg bent. Maar wat gebeurt er met uw kat(ten)? Naar een pension geeft erg veel stress voor de kat(ten). En katten blijven ook het liefst in hun eigen omgeving. De oplossing is dan Cassandra's kattenoppas service. Uw kat(ten) zijn bij ons in goede handen en zo kan lekker met een gerust hart van uw vakantie genieten.

Kattenoppas Dierenservice Zuid Nuth
Dierenverzorging aan huis kent vele voordelen. Katten, blijven het liefst in hun eigen omgeving. Als katten moeten verhuizen naar een tijdelijke opvang zoals een pension, kennel of oppas, levert dat veel stress op. Als u kiest voor dierverzorging aan huis, gunt u uw huisdier een zorgeloze tijd gedurende uw afwezigheid! Daarnaast is het een prettig gevoel dat iemand uw huis in de gaten houdt, de post en de planten verzorgt en eventueel nog een boodschapje doet voor als u weer thuis bent. Ons werkgebeid bestaat uit geheel zuid Limburg.

Crazy Cats dierenverzorgservice Maastricht
Ideaal als u een tijdje van huis bent vanwege vakantie, weekendje weg, zakenreis, ziekenhuisopname, of gewoonweg hulp kunt gebruiken in de verzorging van uw kat(ten). Uw kat(ten) hoeven niet van het kastje naar de muur gebracht te worden. Maar kunnen lekker thuis in hun vertrouwelijke omgeving verblijven. Crazy Cats bied vakkundige dierenverzorging aan huis door een gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistente in de regio Maastricht en omstreken. Tevens ook de verzorging mogelijk van kleine huisdieren zoals konijnen en andere knaagdieren.

kattenoppas vinden kattenoppas zoeken
Website by: Takeo