kattenoppas
kattenoppas
Kattenoppas Noord-Holland

Kattenoppas Het Kattenvrouwtje Obdam
Bent u op zoek naar een lieve en betrouwbare kattenoppas aan huis? Of vertoont uw kat probleemgedrag en bent u op zoek naar een gediplomeerd gedragstherapeut? Op mijn site kunt u alles vinden over mij, de oppasdiensten die ik aanbied, gedragstherapie en nog veel meer. Mijn werkgebied is Heerhugowaard, Obdam, Ursem, Hensbroek, Opmeer, Spanbroek, Spierdijk, Broek op Langedijk, Zuid-Scharwoude, Noord-Scharwoude en Sint Pancras.

Kattenoppas Gelukkighuisdier Muiden
GelukkigHuisdier, liefdevolle professionele oppas thuis voor uw huisdier. Gaat u een weekendje weg, bent u slecht ter been of krijgt uw huisdier stress van een dierenpension, met GelukkigHuisdier kom ik uw huisdier in zijn vertrouwde omgeving verzorgen, zodat u met een gerust hart weg kunt. Naast katten pas ik ook op huisdieren zoals konijnen, cavia's, kleine honden en vissen. Omgeving Muiden, Weesp, Naarden, IJburg.

Kattenoppas Make My Day Huizen
Bent u veel aan het werk of gaat u op vakantie? Dan ben ik de persoon die u zoekt! Ik verzorg uw kat(ten) en eventueel knaagdieren, vissen en kippen aan huis. Voornamelijk werk ik in de omgeving Huizen(Crailo, Bikbergen), Blaricum, Eemnes, Laren, Naarden, Bussum, Hilversum en Wijdemeren. Uitzonderingen zijn altijd mogelijk voor een goede prijs. Ik beschik over eigen vervoer zodat ik makkelijk bij u thuis kan komen.

Kattenoppas I-am-okay Amsterdam
Kattenoppas service aan huis in Amsterdam. Wij nemen RUIM de tijd om uw kat te verwennen: een bezoek duurt bij ons 60 minuten. Voldoende tijd voor een checkup, verzorging en een boel spelletjes. Tarief v.a. 12,50 per dag.

Huisdierenoppas
De ideale Kattenoppasservice aan huis. Huisdierenoppas.nl stelt je voor aan kattenoppassers door heel Nederland die jouw kat de benodigde verzorging en aandacht geven. Op de site zoek je gemakkelijk en snel naar een kattenoppas bij jou in de de buurt.

Dierverzorging Artemis Amsterdam
Als dierenliefhebber wilt u natuurlijk het beste voor uw huisdier, een goede verzorging, tijd en aandacht. Ook als u het even zelf niet kunt doen door vakantie, weekendje weg, werk of ziekte. Het liefst laat u uw huisdier in de omgeving die het gewend is en niet iedereen kan of wil een beroep doen op familie, buren of vrienden. U kunt voor de verzorging van onder andere uw kat, vogel, hamster, cavia, konijn, vissen, een beroep doen op Artemis Dierverzorging.

Kattenoppas Beverwijk
Voor de verzorging van uw katten als u op vakantie bent, of wanneer u om andere redenen korter of langer van huis bent.Door een kattenoppas aan huis in te schakelen heeft u de zekerheid dat uw katten goed verzorgd zullen worden.

Kattenoppas Badhoevedorp
Kattenoppas bij u thuis in zijn eigen vertrouwde omgeving. Elke kat is anders, maar ook elke situatie is anders en als je daarin kan blijven schakelen, heeft ook de kat een leuke vakantie. Ik verzorg de katten zoals ze gewend zijn en kom 1x per dag langs en blijf dan een uur om te spelen, knuffelen, kortom om het de kat het naar de zin te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om 2x per dag langs te komen(zie extra diensten). Tijdens het kennismakingsgesprek bespeek ik graag de wensen voor de verzorging van de kat(ten). mijn werkgebied is Badhoevedrop, Hoofddorp, Amstelveen, Aalsmeer, Bovenkerk, Haarlem, Amsterdam-Zuid en Nieuw-Sloten.

Kattenoppasservice Amsterdam
Wij stellen het welzijn van uw kat altijd voorop. Wij komen aan huis. Voor de kat is het fijner om tijdens uw afwezigheid in zijn of haar eigen leefomgeving te blijven. Wij doen ons best om het zo leuk mogelijk te maken voor uw kat. Kattenoppasservice Amsterdam heeft een groot werkgebied dat veel verder gaat dan alleen Amsterdam. kijk voor de overige plaatsen op de website.

Holon balans voor mens en dier Amsterdam
Wanneer u van huis bent voor een welverdiende vakantie of even lekker een weekendje weg zorg ik ervoor dat uw huisgenoot niets tekort komt. Speciale verzorging. Wanneer er medicijnen gegeven moeten worden of insuline gespoten moet worden is dit geen probleem. Ik heb tenslotte ervaring als dierenartsassistente.

Kattenoppas Amsterdam Oud Zuid
U wilt graag met een gerust hart op vakantie en uw katten blijven natuurlijk liever thuis dan dat ze tijdelijk worden overgebracht naar een vreemde omgeving. Wij maken dit graag mogelijk voor u.

Kattenoppas Julia's Petcare Hilversum
Voor een kat is het fijn om in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wanneer u op vakantie gaat of een weekendje weg. Vanuit deze visie bied ik mijn diensten aan als kattenoppas aan huis in Hilversum. Voorop staat dat u met een gerust hart er even tussenuit kunt.

Catnanny Denise Haarlem
Catnanny Denise is De betrouwbare, betaalbare en ervaren kattenoppas voor Haarlem en omgeving! Catnanny Denise past met veel liefde op uw kat(ten) wanneer u op vakantie bent of i.v.m. een andere reden even niet voor uw kat(ten) kunt zorgen. Een bezoek duurt gemiddeld zo'n half uur, waarin uw kat(ten) van een schone bak en een volle etensbak worden voorzien en er ook even lekker met ze gespeeld en geknuffeld wordt. Catnanny Denise hoopt snel kennis te mogen maken met uw grote vriend(in), zodat u met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan.

De Eigenwijze Kat Hoofddorp
Gaat u op vakantie of bent u met een andere reden tijdelijk van huis weg en zoekt u een betrouwbare kattenoppas in de regio Hoofddorp, Nieuw Vennep, Zwaanshoek, Bennebroek en Heemstede? Dan bent u bij De EigenWijze Kat aan het juiste adres!"

Kattenoppas Your Pet Nanny Heerhugowaard
Your Pet Nanny is een groot dierenliefhebber en professionele kattenoppas aan huis, werkzaam in Heerhugowaard, Alkmaar e.o. Tijdens uw vakantie,weekend weg of lange werkdag brengt uw kattenoppas dagelijkse bezoeken aan huis en geeft uw dieren alle aandacht die zij verdienen. Your Pet Nanny verzorgt op deskundige wijze uw dierbare katten in hun eigen vertrouwde omgeving.. Ons werkgebied is Heerhugowaard, Alkmaar, Sint Pancras, Broek Op Langedijk, Obdam, Hensbroek, Oudkarspel, Koedijk, Zuid en Noord Scharwoude, Stompetoren en Oterleek.

Kattenoppas Alkmaar
De kattenoppas Alkmaar voor alle zorg en liefde bij u thuis. Wij verzorgen uw kat(ten) in hun vertrouwde omgeving zodat u zonder zorgen weg kunt gaan. Gaat u bijvoorbeeld met vakantie of voor zaken naar het buitenland, om welke andere reden u tijdelijk niet voor de dieren kunt zorgen daar nemen wij het van u over.Wij passen ons aan de individuele behoefte van uw kat(ten), heeft uw kat veel knuffel tijd nodig, medicatie dan verzorgen wij dit. Wij hebben een aantal harige klantjes met met diabetes of andere specifieke behoeftes waar wij al jaren goede zorg voor bieden.

Kattenoppas @ Home Hoorn
Katten willen graag in hun vertrouwde omgeving blijven en het brengt de nodige stress met zich mee wanneer zij uit hun omgeving worden gehaald. Kattenoppas @ home biedt uw kat(ten) de mogelijkheid om thuis in de vertrouwde omgeving verzorgd te worden in Hoorn en omgeving(Zwaag,Blokker,Oosterblokker en Schellinkhout)

Kattenoppas Cat Ready Hilversum
Ik pas graag op uw kat en andere niet blaffende dieren. Hilversum is mijn werkgebied. In Hilversum Oost en Noord verleen ik mijn diensten ook 2x per dag. Ik ben netjes en betrouwbaar. Mijn missie is dat u met een gerust hart van huis kunt. Ook verzorg ik uw planten , kliko en post.

Dierenoppas Debby Amsterdam
Bent u op zoek naar een betrouwbare kattenoppas in Amsterdam Zuid of Amstelveen? Ik verzorg uw kat(ten) met liefde bij u thuis tijdens uw vakantie. Ook geef ik de planten water en leeg ik de brievenbus.

Kattenoppas Nieuw Vennep
U gaat op vakantie en wilt niet uw buren, vrienden of familie opzadelen met de zorg voor uw kat(ten)? En u wilt de kat ook liever niet in een pension plaatsen? Dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik kom bij u thuis de kat verzorgen zodat zij in hun eigen omgeving kunnen blijven en u met een gerust hart op vakantie kunt gaan.

Kattenoppasdienst Amsterdam
Het is een bekend terugkerend probleem: hoe regelen we het met de kat als we met vakantie of 'n weekend weg zijn? Katten zijn stressgevoelig en gedijen het best in hun eigen omgeving. Maar soms is het vervelend weer een beroep te doen op vrienden of familie. Of wilt u er gewoon zeker van zijn dat de kat de best mogelijke verzorging krijgt tijdens uw afwezigheid...

Kattenoppas Castricum
Gaat u binnenkort op vakantie of een weekendje weg en heeft u nog geen betrouwbare kattenoppas? Zoek dan niet verder, want Kattenoppas Castricum verzorgt uw kat(ten) graag. Een kat blijft het liefst thuis, lekker in zijn of haar vertrouwde omgeving. Geen stress van een pension of ander huis. Daarom regelen wij via onze oppasservice iedere dag een dosis aandacht, eten en een schone kattenbak bij u aan huis. Ook kunnen we dan andere kleine dieren zoals uw konijn, cavia, hamster of goudvis verzorgen. En natuurlijk ook de plantjes en post.

Kattenoppas Personal Paws Amsterdam
Personal Paws kan u tijdens uw afwezigheid helpen bij de verzorging van uw kat(ten) in hun eigen vertrouwde omgeving. Ik geef uw kat(ten) persoonlijke aandacht, vers eten en drinken. Verschoon hun bak(ken). Ook kan ik ze eventuele medicatie toedienen. Als extra leeg ik ook uw brievenbus en geef ik de planten water. Ik bied mijn diensten aan in regio Amsterdam Noord en IJburg.

Kattenoppas ik Pas Op Jouw Kat Amsterdam
Met een gerust hart op vakantie? Marieke & team van Ikpasopjouwkat verzorgen in Amsterdam e.o graag jouw kat, cavia, hond, hamster, vissen, kanarie, konijn of elk ander huisdier. Betrouwbare zorg met quality time voor jouw huisdier! Ook voor advies bij gedragsproblemen van de kat.

kattenoppas vinden kattenoppas zoeken
Website by: Takeo