kattenoppas
kattenoppas
Kattenoppas Overijssel

huisdierenoppas deventer
Huisdierenoppas Deventer kan uw dier verzorgen wanneer u een dagje/weekend weg bent, een lang periode op vakantie, wanneer u ziek bent of gewoon omdat u uw kat extra aandacht gunt.

Kattenoppas Kalumi Zwolle
Gaat u een dagje uit, een weekend weg of bent u voor langere tijd afwezig door vakantie of bijvoorbeeld een ziekenhuisopname? Kalumi past graag op uw kat, vogel, konijn, cavia, hamster, vis, fret, muis, rat, chinchilla, degoe en gerbil. Andere dieren zijn na overleg wellicht ook mogelijk. Alles wordt volgens uw persoonlijke wensen uitgevoerd en het zal uw dieren aan niets ontbreken.

Kattenoppasservice aan huis Zwolle
Ik bied mij aan als tijdelijke verzorger van Uw kat(ten) bij U thuis in Zwolle. Na mijn opleiding HBO dierkunde ben ik de kant van de zorg voor mensen opgegaan. De zorg voor dieren en het verhogen van het welzijn vind ik net zo belangrijk en wil dit naast de zorg voor mijn gezin graag bij U doen.

Dierenwelzijnscentrum Vitalidad Nijverdal
Uw kat(ten) blijft/blijven in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving. Behalve tijdelijk een andere verzorger verandert er niets. Dit vermindert de kans op stress en/of ziekte. Uw kat(ten) wordt/worden op uw manier en volgens uw gewoontes verzorgd. U bent niet meer afhankelijk van familie, vrienden, kennissen of buren. U kunt een dagje uit of op vakantie gaan zonder dat uw dier(en) ergens anders moet(en) worden ondergebracht. Wij zullen met grote zorgvuldigheid op uw geliefde kat(ten) passen en ze goed verzorgen zodat u met een gerust gevoel weg kunt gaan. Ons werkgebied is Hellendoorn en Nijverdal

Kattenoppas Enschede
Met een gerust gevoel op vakantie gaan en de katten verzorgd achter laten. Wat is er nu fijner dan de katten in hun eigen omgeving te laten terwijl u een weekendje weg bent of gewoon eens lekker op vakantie wilt gaan. Kattenoppas Enschede biedt u de mogelijkheid uw dier in zijn eigen omgeving te laten verzorgen.

Kattenoppas Minou Raalte
Katten oppas Minou verzorgd uw kat(ten) tijdens een vakantie, zakenreis, weekendje weg of dagje uit. Katten oppas Minou komt bij u thuis, dat betekend: geen stress voor uw kat! Ook zorgt katten oppas Minou voor uw post/ planten e.d. Wij komen in heel Salland. Raalte, Haarle, Hellendoorn, Nijverdal, Wijhe, Olst, Broekland, Wesepe, Lemelerveld, Lemele, Luttenberg, Holten, Rijssen etc.

Kattenoppas Suus Deventer
Kattenoppas Suus Deventer e.o. Voor professionele kattenverzorging in hun eigen vertrouwde omgeving bent u bij Kattenoppas Suus aan het juiste adres! Met ruim 30 jaar ervaring als paraveterinair is ook uw oudere of zieke kat bij mij in juiste handen. Uw kattenoppas aan huis in Deventer,Olst,Schalkhaar,Epse,Gorssel,Twello en omgeving.

Kattenoppas Rose Mallow Zwolle
Met de ervaringen van onze cattery Rose Mallow ben ik in 2013 gestart met de Kattenoppas in Zwolle. Ik verzorg uw huisdier in hun eigen vertrouwde omgeving. Onbezorgd een weekend weg, lekker op vakantie of direct een oppas nodig. Ik verzorg uw katten liefdevol tijdens uw afwezigheid. Ook voor een kat of poes geldt dat ie zich prettig voelt in zijn eigen omgeving. Ik merk dat ook aan mijn eigen kat en poezen als ik op vakantie ben. Kleine huisdieren zoals cavia's, konijnen, vissen en vogels worden ook goed verzorgd. Ik zorg ervoor dat het uw huisdieren aan niets ontbreekt als u er niet bent.

Kattenoppas Deventer
U wilt graag op vakantie of een weekendje weg. Of u moet worden opgenomen in het ziekenhuis. Maar wie gaat er voor de kat(ten) zorgen? Uw kat droomt niet van een fietsvakantie in Frankrijk of een zonvakantie in Kreta. Een kat blijft het liefst in haar eigen omgeving, met haar eigen favoriete eten en zachte slaapplekjes. Gelukkig kan dat!

Kattenoppas Pool4Pets Lettele
Zoekt u een Oppas op zieke en/of oude(re) katten bij u thuis Pool4Pets kan tijdens uw vakantie zorgen voor uw zieke en/of oudere kat bij u thuis, dus inclusief het toedienen van medicatie. Er wordt een zorgplan voor uw kat(ten) (& eventuele andere huisdieren) gemaakt op maat.

Kattenoppas Boortje Vriezenveen
Zoekt u een betrouwbare oppas voor uw kat(ten)? Dan bent u bij Kattenoppas Boortje op de juiste plek. Uw kat(ten) zijn in goede handen tijdens uw afwezigheid. Wij zijn een kattenoppas aan huis voor de regio Almelo en omstreken.(Wierden, Rijssen-Holten, Twenterand, Hardenberg, Ommen, Nijverdal, Hellendoorn, Tubbergen, Geesteren, Borne)

Trimsalon & Dierenoppas BunnyCat Bathmen
Gaat u op vakantie of een dagje weg? Dierenoppas BunnyCat past graag op uw kat tijdens uw afwezigheid. Uw katten kunnen dan lekker in de vertrouwde omgeving blijven. Hierdoor ervaren katten minder stress. Ook de post en de plantjes worden gedaan. Ik ben werkzaam in de volgende plaatsen: Bathmen, Deventer, Lettele, Schalkhaar, Holten, Markelo, Laren, Dijkerhoek, andere plaatsen zijn ook bespreekbaar. Ik zorg ervoor dat u huisdier ook een beetje vakantie heeft tijdens uw afwezigheid. Slikt uw kat medicijnen ook dit is geen probleem.

kattenoppas vinden kattenoppas zoeken
Website by: Takeo