kattenoppas
kattenoppas
Kattenoppas Utrecht

Kattenoppas Sukha Zeist
Welkom! Als voor jou hetzelfde geldt als voor mij, dan zijn je huisdieren als familie. Ik (Laura) woon in Doorn en heb zelf 5 katten. Als je niet thuis kunt zijn door verplichtingen op het werk, tijdens vakantie, reizen of andere bezigheden, dan wil je dat jouw lieve viervoeter dezelfde liefde en zorg krijgt die jij ze geeft. Dat is precies wat ik bied. Naast mijn woonplaats Doorn, is mijn service ook beschikbaar in Maarn, Wijk bij Duurstede, Driebergen, Zeist en Bunnik

Kattenoppas Janna Lexmond
Ik verzorg uw huisdier in de eigen vertrouwde omgeving. Daar voelen zij zich toch het best. ​ Onbezorgd een weekend weg, op vakantie of direct een oppas nodig. Met liefdevolle aandacht verzorg ik uw huisdier tijdens uw afwezigheid. ​ Kleine huisdieren zoals cavia's, konijnen, vissen en vogels worden ook goed verzorgd. ​ Het zal uw huisdieren aan niets ontbreken als u er niet bent. Mijn werkgebied is de regio Lexmond en Vianen

Kattenoppas Bastet Utrecht
Deskundige en betrouwbare kattenoppas aan huis voor de hele stad Utrecht. Met Kattenoppas 'Bastet' Utrecht kunt u genieten van een onbezorgde vakantie, want uw kat komt niks tekort.

Hus Barney IJsselstein
Zoals u waarschijnlijk wel weet houden katten er niet van om uit hun vertrouwde omgeving te worden weggehaald. Als u ons inschakelt tijdens uw vakantie of weekendje weg hoeft dit ook helemaal niet meer. Wij verzorgen uw kat gewoon bij u thuis. Dat is veel rustiger voor de kat en voor u, als u zeker weet dat uw kat goed verzorgd in zijn eigen omgeving achterblijft. Zo kunt u met een gerust hart op weg. Hus Barney verzorgt de kattenoppas voor Ijsselstein , Nieuwegein, Vianen en Leidsche Rijn, Ook wanneer uw kat suikerziekte heeft kunt u gebruik maken van onze diensten.

Kattenoppas Utrecht
We verzorgen uw kat aan huis, als u bijvoorbeeld op vakantie gaat. Uw kat kan gewoon thuis blijven en we komen langs om de kat te verzorgen: eten, drinken, kattenbak, medicatie, etc. Naast de basale verzorging geven we uw katten natuurlijk ook behoorlijk wat (aai)aandacht. Het oppasgebied is de stad Utrecht, exclusief Overvecht, Zuilen en Leidsche Rijn. We zijn de oudste kattenoppas in de stad Utrecht.

Kattenoppas Cat Care Amersfoort
Katten voelen zich vaak het fijnst in hun eigen omgeving.Als ukorte of langere tijd afwezig bent, biedt een kattenoppas aan huis een goed alternatief voor een dierenpenssion. Zo kan uw kat lekker thuis blijven! U kunt lekker op vakantie, terwijl uw kat(ten)thuis alle verzorging krijgt die hij/zij nodig heeft.

Kattenoppas Wijk Bij Duurstede
Dierverzorger Denise past niet alleen op uw kat maar ook op alle andere huisdieren. Denise zit in haar laatste jaar tot opleiding tot dierenartsassistente. Ze heeft al op verschillende dierenartspraktijken gewerkt, is officieel dierenverzorger en heeft onder andere haar honden-E.H.B.O certificaat al gehaald. Ook met het oppassen en verzorgen van katten heeft ze al veel ervaring. Denise past graag op uw kat!

Top Kattenoppas Zeist
Gaat u op vakantie en woont u in zeist of in de omgeving hier van? Top Kattenoppas komt graag op uw kat(ten) passen. Ons streven is om minimaal 30 minuten bij uw kat te zijn zodat er voldoende aandacht gegeven kan worden. Speciale wensen of een 'lastige' kat zeggen wij geen nee tegen, wij zijn er voor alle katten tijdens uw vakantie!

Dierenoppas Amersfoort
Wanneer u een dag of weekend weg bent of met vakantie gaat is het voor een huisdier vaak stressvol als zij uit hun vertrouwde omgeving zijn. Al meer dan zes jaar verzorg ik dieren aan huis in Amersfoort en omgeving wanneer hun baasjes met vakantie gaan en sinds januari 2016 ben ik gestart met mijn professionele kattenoppaservice. Hierdoor hoeft uw kat niet meer naar een dierenasiel, dierenpension, kattenhotel of kattenpension. Ik werk zorgvuldig en met veel liefde en plezier in Soest en de volgende wijken van Amersfoort: Kattenbroek, Nieuwland, Zielhorst, Schothorst, Hoogland, Vathorst en Hooglanderveen.

Kattenoppas & Gediplomeerd dierenverzorgster Utrecht
Als het aan de kat lag dan bleef ze natuurlijk liever thuis. Ik verzorg katten, cavia's, konijnen, vogels etc. bij je thuis. Mocht je langer van huis zijn ruim ik op verzoek de post op, geef de planten water, doe gordijnen open/dicht. Ik kom 1 of 2 keer per dag langs (of om de andere dag), al naar gelang je vraag. Verschoon de kattenbakken, konijnenhokken, voer de dieren, was de etensbakjes, ververs het water, maak de omgeving schoon, geef ze aandacht. Heeft je huisdier(en) medische (zelf) hulp (medicatie, insuline injecties) nodig kan ik dat ook geven. De gemaakte afspraken leg ik vast in een draaiboekje. Ook maak ik een verslagje van de verzorging en alles wat je kat(ten) te vertellen hadden, het poespas verslag. Ik ben werkzaam in de regio:Utrecht, de Bilt, Zeist, Bunnik, Driebergen, De Meern, Maartensdijk, Groenekan, Vleuten, Nieuwegein, Leidsche Rijn, Hilversum etc. Logies uit heel Nederland.

Kattenoppas Leidscherijn
U houdt van uw kat maar u bent af en toe toch afwezig vanwege een vakantie, een weekendje weg of een bezoek aan het ziekenhuis. U wilt dat uw kat tijdens uw afwezigheid de beste persoonlijke aandacht verdient die beschikbaar is. En u weet dat katten niet van veranderingen houden, noch in hun dagelijkse routine, noch in hun omgeving. Met behulp van een kattenoppas aan huis voorkomt u dat uw kat tijdelijk naar een pension moet en kan uw kat fijn in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving blijven, rustig slapen op zijn of haar eigen favoriete plekjes en zich omringen met zijn eigen veilige geurtjes en geluiden.

Kattenoppas Regio Culemborg
Heerlijk op vakantie! Een paar dagen er tussenuit, of twee weken naar de zon... Maar omdat u op vakantie gaat wil niet zeggen dat uw kat op vakantie kan, of zelfs wil, gaan... Een kat blijft liever thuis, lekker veilig in zijn of haar vertrouwde omgeving waar uw kat zich op zijn gemak voelt. Soms kan een behulpzame buurvrouw de kat iedere dag even eten geven, maar dat is niet voor iedereen het geval. Dan kan een kattenoppas aan huis uitkomst bieden. Nu ook in Vianen!!!

Judith's Kattenoppas Amersfoort
Gaat u met vakantie, een weekend weg of bent u om een andere reden niet thuis dan kan ik voor uw kat(ten) zorgen. Met verzorging aan huis kunt u met een gerust hart weggaan. Thuis voelt uw kat zich het meest op zijn gemak. Binnen Amersfoort verzorg ik uw kat(ten) in; Amersfoort centrum, Bergkwartier, Vermeer- en Leusderkwartier, Soesterkwartier en Randenbroek-Schuilenburg. Buiten deze stadswijken of Leusden in overleg.

Kattenoppas Vleuten
Zoekt u iemand die in Vleuten en omgeving aandacht, verzorging en liefde aan uw kat of katten (en andere kleine huisdieren) kan komen geven, als u zelf niet thuis bent? Ik maak graag kennis en de regio waarin ik kom oppassen is: Vleuten, Vleuterweide, Terwijde, Het Zand, De Meern, Veldhuizen, Haarzuilens en Harmelen. Zo kunt u onbezorgd van huis weg, terwijl uw katten (en kleine huisdieren) kunnen genieten van verzorging in hun eigen omgeving.

Huisdier Oppas Service Nieuwegein
Vakantie geboekt, dagje uit? Wat doen wij met de beestjes? Niet altijd is een dierenpension of andere soort van opvang buiten de eigen omgeving prettig. Het kan ook niet altijd, wat nu als er speciale zorg nodig is? Tegenwoordig kan dat ook wel geregeld worden in een pension maar daar betaal je dan ook goed extra voor. Gaat u een dagje weg en duurt het net iets te lang voor uw huisdier? Kan de buurvrouw niet maar heeft u wel even wat hulp nodig?

Kattenoppas Woerden
verzorging voor de kat(ten), in hun vertrouwde omgeving thuis, als de baas van huis is. Ons werkgebied is Woerden, Kamerik, Harmelen, Linschoten, Montfoort.

Kattenoppas De Bilt
Bent u katteneigenaar en woont u in gemeente De Bilt? Kattenoppas De Bilt verzorgt uw katten met liefde bij u thuis tijdens uw afwezigheid. Dit kan een vakantie, weekendje weg, dagje uit of zelfs een opname zijn. Zodat u met een gerust hart van huis kunt. Het grootste voordeel van de kattenoppas is dat uw kat kan in zijn vertrouwde omgeving kan blijven. En dat uw kat en uw huis dagelijks bezocht worden. Dit is voor zowel u als uw kat erg fijn.

Kattenoppas Shira Utrecht
U bent gek op uw huisdier! Soms zijn er echter omstandigheden waardoor u tijdelijk niet voor uw kat(ten) kunt zorgen. Gelukkig zijn er oplossingen. Goede mogelijkheden om uw kat(ten) een fijne, zorgeloze tijd te geven in de armen van een goede dierverzorger. Kattenopvang Shira is zo'n goede mogelijkheid. Er is rust en ruimte. Rust vanwege de kleinschaligheid en huiselijkheid. Ruimte voor een goed kattenleven, met persoonlijke aandacht en zorg.

Kattenoppas Woerden
Gaat u met vakantie of bent u om een andere reden niet thuis dan kan ik voor uw katten zorgen. Uw kat kan lekker thuis in zijn of haar eigen omgeving blijven. Ik verzorg uw kat(ten) tijdens uw afwezigheid. Ik kom één maal per dag langs (indien gewenst twee keer) en verzorg uw kat. Ik geef de kat eten en drinken eventueel medicijnen en uiteraard geef ik uw kat ook de nodige aandacht. De regio waarin wij katten verzorgen is Woerden en Kamerik.

kattenoppas vinden kattenoppas zoeken
Website by: Takeo