kattenoppas
kattenoppas
Kattenoppas Zuid-Holland

Kattenoppas Alphen Aan Den Rijn
Ga je op vakantie of spontaan een weekendje weg en kunnen de katten (en/of andere kleine huisdieren) niet mee? Schakel dan de kattenoppas in. Jouw trouwste vriendje(s) zijn dan in betrouwbare handen. Tegen vergoeding verzorg ik jouw huisdieren, planten en post. Vooraf aan de zorgperiode kom ik langs om kennis met jou en jouw huisdieren te maken en specifieke wensen/eisen te inventariseren. In dit gesprek spreken we de definitieve prijs af, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Ook als de dieren ziek zijn, laat de kattenoppas jou niet in de steek. Zelf heb ik met veel ervaring met zieke katten (mijn jongste kat kwam uit een verwaarloosd nest en was er erg slecht aan toe) en herken daarom snel als er iets mis is.

Maki & Harvey's Kattenoppas Rotterdam
Uw kat in goede handen, u met een gerust hart van huis. Tijdens uw afwezigheid zorgt Maki & Harveys kattenoppas voor uw kat(ten), in hun eigen vertrouwde omgeving in Rotterdam.

Kattenservice Alphen aan den Rijn
Kunt u tijdelijk niet zelf voor uw kat zorgen. Bijvoorbeeld tijdens uw vakantie, zakenreis of een ziekenhuisopname. Maar u wilt wel dat uw kat thuis in zijn vertrouwde omgeving blijft. Dan is Kattenservice Alphen de Rijn ideale oplossing voor u en uw kat: gespecialiseerd in het aan huis verzorgen van katten

Zorgvoordier Krimpen aan den IJssel
ZorgvoorDier biedt een Kattenoppas aan huis service. Kunt u vanwege vakantie, een weekendje weg, een ziekenhuisopname of welke andere reden dan ook tijdelijk niet voor uw kat zorgen? Kunt u geen beroep doen op uw buren, familie of vrienden en vindt u een pension niets voor uw kat? Dan is ZorgvoorDier de oplossing! Want deze verzorgd tijdens uw afwezigheid uw kat zoals deze dat gewend is, in zijn eigen vertrouwde omgeving. Deze zorg wordt uitgevoerd door een gediplomeerd paraveterinair dierenartsassistente, zo kunt u gerust zijn dat uw kat in vertrouwde handen is. U kunt ook voor het trimmen van uw kat bij ZorgvoorDier terecht.

Kattenoppas Vakantiekat Rotterdam - Kralingen
De meeste katten voelen zich vaak het prettigst in hun eigen omgeving. Tijdens uw afwezigheid biedt VAKANTIEKAT aan huis een goed alternatief voor een dierenpension omdat uw kat thuis kan blijven.Vakantie oppas voor uw katten in eigen huis in de regio Rotterdam-Kralingen

Kattenoppas Dier Totaal Zorg Rotterdam
Dier Totaal Zorg biedt kattenoppas aan huis in Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen. Nynke is gediplomeerd en ervaren paraveterinair dierenartsassistente. Hierdoor is het ook mogelijk om uw kat met suikerziekte thuis te laten verzorgen. De kattenoppas van Dier Totaal Zorg is ook ideaal voor de wat angstigere kat, immers kan deze in de eigen omgeving blijven en ervaart zo minder stress. Dier Totaal Zorg heeft ruime ervaring met angstige, bange en sociale katten. Een nachtje of weekendje weg of op vakantie? Geen probleem Dier Totaal Zorg zorgt voor uw kat(ten).

De Kattensitter Schiedam
Kent u de stress? Wat doet u met uw kat als u een weekendje weg moet of op vakantie gaat of opgenomen wordt in het ziekenhuis? Vindt u het ook vervelend om dan een beroep te doen op uw buren, vrienden of familie? De Kattensitter biedt de oplossing, zij zorgt voor uw kat bij u thuis. De Kattensitter komt onder andere in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

Dieren Oppas Sacy Leiden
Gaat u op vakantie, een weekendje weg of zijn er andere omstandigheden waarvoor u (tijdelijk) niet voor uw dieren kunt zorgen, maar u wilt wel dat uw dieren net zo goed verzorgd worden als bij u? Dan heb ik hier de oplossing. Dierenoppas Sacy is een dierenoppas die met liefde voor uw dieren zorgt. 1x per dag kom ik de dieren verzorgen en maak ik de verblijven of kattenbak schoon. Ik blijf minstens 3 kwartier om de dieren de nodige aandacht te geven. Meer informatie kunt u vinden op de site

Kattenoppas Dordrecht
Ik ben paraveterinair dierenartsassistente en bied een oppasservice aan huis aan in de omgeving van Dordrecht voor zowel medische als standaard verzorging

Kattenoppas Reiki4cats Leiden
Naast verschillende huiselijke logeeradressen hebben wij ook een betrouwbare en rustige kattenoppas in de regio van Leiden en omgeving die uw kat(ten) in de eigen omgeving verzorgd. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor alternatieve diertherapie. Goed voor oudere katten en bij gedragsproblemen. Tot ziens bij Kattenoppas Reiki4cats Leiden!

Kattenoppas Capelle aan de IJssel
Wilt u uw diva’s/divo’s tijdens uw afwezigheid de stress besparen van een pension en met een gerust hart thuis achterlaten bij een betrouwbare oppas? In Capelle a/d IJssel en de Rotterdamse wijken: Alexander, Kralingen, Ommoord, Oosterflank, Prinsenland, Nesselande en Zevenkamp verzorg ik graag uw katten in hun vertrouwde omgeving. Na het verzorgen wordt er met de katten gespeeld en/of gekroeld en dan leg ik ook meteen de post uit het zicht. Bij langere afwezigheid verzorg ik ook uw planten en stofzuig ik de kamers waarin de katten verblijven. Natuurlijk worden ook de ongelukjes van uw lievelingen met liefde opgeruimd door hun tijdelijke personeel. Vooraf kom ik kennismaken met u en de katten en kunnen we precies bespreken hoe u alles het liefst wilt hebben tijdens uw afwezigheid. Ik ben gediplomeerd gedragstherapeut voor katten.

Kattenoppas 5cats Rotterdam
"5Cats Kattenoppasservice" [Omgeving Rotterdam]. Naast gedragtherapie verzorgen wij ook u kat [ten] aan huis. Voor informatie betreffende onze werkwijze, tarieven en Algemene Voorwaarden verwijzen wij u naar ons website

Kattenoppas Home Alone Boskoop
Gaat u op vakantie en bent u op zoek naar een kattenoppas (aan huis) in Boskoop en Waddinxveen? Wilt u uw kat(ten) niet naar een kattenpension brengen, maar thuis in hun vertrouwde omgeving laten verblijven? Als kattenoppas voor Boskoop en Waddinxveen kom ik ze iedere dag opzoeken eten geven en de bak verschonen. Ook zal ik ze aandacht geven en met ze spelen. U kunt met een gerust hart weg. Ook is er een mogelijkheid om uw kat bij mij te brengen, ik heb 2 ruime kamers tot mijn beschikking waar per kamer 4 tot 5 katten bij elkaar kunnen verblijven, deze kamers beschikken overigens niet over een buitenverblijf. Mocht uw kat niet overweg kunnen met andere kat(ten) dan is de mogelijkheid voor kattenoppas aan huis een betere optie.

Katten Oppas De Kattenwacht Rotterdam
Weekendje weg? Op vakantie? Er even tussenuit? Voorkom katten-stress door vervoer/verzorging buiten de deur... Gun uw kat de rust in de eigen omgeving. Mijn naam is Thiemo en ik ben uw Kattenwacht. Beschikbaar: 363 dagen per jaar. De Kattenwacht is hiermee de katten oppas aan huis in de regio Rotterdam. Liefdevolle aandacht, water, voer, een praatje en een kroel. De kattenbak en daaromheen, echt geen enkel probleem. Maak via de site geheel vrijblijvend een afspraak ter kennismaking.

Kattenoppas Dierenverzorging Vlaardingen
Gaat u op vakantie en ben u op zoek naar een betrouwbare oppas waar goede zorg en liefdevolle aandacht voorop staat? Dierenverzorging Vlaardingen neemt de zorg uit handen tijdens uw afwezigheid. Neem gerust een kijkje op de website en wie weet tot snel!

Katisfaction Kattenoppas Delft & Den Hoorn
Zoekt u een betrouwbare, ervaren en liefdevolle kattenoppas die tijdens uw afwezigheid dagelijks bij u thuis komt om uw kat(ten) te verzorgen, zodat u met een gerust hart op vakantie kunt? Dan heeft u Katisfaction nodig! Naast eten en drinken geef ik veel aandacht aan uw dier en hou ik de kattenbak schoon. Indien nodig geef ik ook uw planten water en haal ik de post uit de brievenbus. Heeft u andere dieren zoals konijnen, hamsters of vissen? Ook die verzorg ik graag voor u. Tarieven vanaf €10,- per dag en een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Kijk voor meer informatie op de website en neemt u bij vragen gerust contact met mij op.

Kattenoppas Cat Nanny Gouda
Alleen wanneer uw kat in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving kan blijven zal uw kat zich het meest veilig, ontspannen en prettig voelen. Hij of zij krijgt zijn eigen eten, kan slapen op zijn eigen veilige plekjes met vertrouwde geurtjes en zijn behoefte doen daar waar het gewend is. Geen gestress en zorgen over pensions en u hoeft uw buren, familie en vrienden niet lastig te vallen met de zorg voor uw dier. Wel zo prettig voor uw kat en zoveel makkelijker voor u. U kunt met een gerust hart weg want uw kat wordt deskundig verzorgd en het is zeker prettig thuiskomen wanneer u wordt opgewacht door een tevreden en spinnende kat!

Kattenoppas MyJade Hoeksche Waard
U gaat op vakantie of bijvoorbeeld een weekend weg of dat u om wat voor redenen tijdelijk niet thuis bent? U wilt graag uw katten thuis laten? MyJade's Kattenoppas zal tijdens uw afwezigheid 1x per dag langskomen om uw huisdieren te verzorgen. Zeker voor katten is het heel prettig als ze in hun eigen omgeving kunnen blijven. Uw kat krijgt zijn eigen vertrouwde voer en benodigdheden.

Kattenoppas Kattenaupair aan huis Rotterdam
Dankzij de katten au pair, oppas aan huis kun jij met een gerust hart op vakantie terwijl jouw kat heerlijk geniet in zijn eigen vertrouwde vakantieresort. Met een gerust hart op vakantie terwijl jouw kat heerlijk geniet in zijn eigen vertrouwde vakantieresort. Eten alsof het een 4-sterren restaurant is, een schoon toilet en ook elke dag een half uur kroelen en spelen. Jouw kat wordt op zijn wenken bediend door de Katten au pair aan huis. Wat wil een kat nog meer! Mijn werkgebied is een groot deel van Rotterdam, o.a.: Liskwartier, Oude Noorden, Provenierswijk, Overschie, Schiebroek, Hillegersberg, Terbregge, Ommoord, Prinsenland en Kralingen.

Kattenoppas Pet Care Services Barendrecht
Vakantieplannen of een paar daagjes lekker weg? En uw huisdier(en) kan/kunnen niet mee? U kunt denken aan een dierenpension, maar dat is niet ideaal, zeker niet voor een kat. In een pension kan het dier veel stress oplopen... Uw dieren zijn het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving, hier zijn zij op hun gemak. Een dierenpension kost al snel veel geld en daar zitten de dieren meestal in een hok. Niet te vergeten dat u uw dier daar ook naar toe moet brengen. Wij bedienen onze oppas service aan binnen een straal van 5 km van Barendrecht.

Purfect Pet Service Bleiswijk
Ik ben dierenartsassistente en ik verzorg al uw katten en andere dieren thuis zoals u dat zelf ook zou doen tijdens vakanties of weekendje weg. Ook als ze speciaal voer en/of medicijnen/injecties nodig hebben. Uw huisdieren worden in de watten gelegd tijdens uw afwezigheid. Werkgebied Langsingerland en omgeving.

De Binnenstebuitenkat Waddinxveen
Wilt u zorgeloos van uw vakantie kunnen genieten, bent u een dagje weg of kunt u om andere redenen even niet voor uw kat zorgen? Als kattengedragstherapeute weet ik dat katten houden van een voorspelbare, controleerbare omgeving. Veranderingen kunnen dan zorgen voor stress. Door te kiezen voor een kattenoppas aan huis kan uw kat in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven. Door mijn opleidingen en werkervaring bent u verzekerd van professionele en liefdevolle zorg voor uw kat. ik ben werkzaam in Waddinxveen, Boskoop en Gouda

Kattenoppas Dierenoppas Rotterdam
Dierenoppas Rotterdam biedt verzorging aan huis. Poezen en katten worden goed verzorgd met eten, drinken, schoonmaken verblijf/kattenbak en de nodige aandacht (aaien, borstelen, spelen.). Tijdens je afwezigheid ontvang je berichtjes/foto's van jouw dier (wanneer je dit wenst). Oppas voor je poes of kat gaat vooral om vertrouwen zodat je met een gerust gevoel je huisdier achterlaat. Eerst een keer vrijblijvend kennismaken is dan ook altijd mogelijk. Voornamelijk werkzaam in de gebieden Hillegersberg, Schiebroek en het Liskwartier.

Cat Nanny Petra Gorinchem
Wilt u zorgeloos van uw vakantie kunnen genieten, bent u een dagje weg of kunt u om andere redenen even niet zelf voor uw kat zorgen? Uw katten blijven het liefste thuis. Zij houden van een voorspelbare, controleerbare omgeving. Veranderingen kunnen zorgen voor stress. Door te kiezen voor een kattenoppas aan huis kan uw kat in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven. Door het inschakelen van Cat Nanny Petra, kattenoppas aan huis, bent u verzekerd van liefdevolle zorg voor uw kat. ik ben werkzaam in Gorinchem en omgeving.

kattenoppas vinden kattenoppas zoeken
Website by: Takeo